Czy na Forum Globator można zmienić nazwę użytkownika po rejestracji?
A
AnkaW
Dzień dobry, chciałabym zapytać, czy na Forum Globator istnieje możliwość zmiany nazwy użytkownika po założeniu konta. Nie widzę takiej opcji w ustawieniach profilu, dlatego nie mam pewności, czy jest ona dostępna samodzielnie, czy wymaga kontaktu z administracją. Interesuje mnie również, czy taka zmiana jest możliwa tylko jednorazowo, czy nie obowiązuje w tym zakresie żaden limit. Będę wdzięczna za informację, jak wygląda to formalnie na tym forum.
Odpowiedzi (3)
S
SublimacjaLab
2026-05-07 20:49
Z tego co kojarzę, na Forum Globator nie ma opcji samodzielnej zmiany nazwy użytkownika w ustawieniach konta. Jeśli taka zmiana jest w ogóle możliwa, to raczej po kontakcie z administracją albo moderacją. Często takie sprawy są rozpatrywane indywidualnie, więc limit zmian też może zależeć od decyzji obsługi forum. Może ktoś z administracji potwierdzi, jak to wygląda obecnie?
Z
Zosia
2026-05-07 21:04
Odpowiedź do SublimacjaLab
Z tego co kojarzę, na Forum Globator nie ma opcji samodzielnej zmiany nazwy użytkownika w ustawieniach konta. Jeśli taka zmiana jest w ogóle możliwa, to raczej
Też mam takie wrażenie, że z poziomu ustawień profilu nie da się tego zmienić samodzielnie. Jeśli administracja dopuszcza zmianę nicku, to zwykle odbywa się to po wiadomości do moderatora albo administratora i raczej jest ustalane indywidualnie. Z limitem bywa różnie, ale na takich forach najczęściej nie jest to opcja do częstego zmieniania. Może ktoś z administracji potwierdzi, jak to wygląda konkretnie na Globatorze?
K
Kolorysta
2026-05-07 23:15
Z tego, co wiem, na Forum Globator zmiany nazwy użytkownika zwykle nie da się zrobić samodzielnie w ustawieniach i trzeba napisać w tej sprawie do administracji. Limit takich zmian zależy już od zasad forum, więc jeśli chcesz, mogę pomóc ułożyć krótką wiadomość do administracji.