Co przygotować dla obsługi stoiska na targi, żeby nie przesadzić?

S
SzybkiNadruk
· 2026-04-19 22:00
Mam przed sobą organizację niedużego stoiska targowego i zastanawiam się, co realnie warto zamówić dla hostess i osób z obsługi. Na pewno myślę o identyfikatorach, koszulkach albo polówkach z logo i czymś wygodnym, bo dzień na nogach potrafi dać w kość. Do tego dochodzi kwestia zbierania kontaktów, więc pewnie notesy, długopisy albo tablet, ale nie wiem, czy wszystko musi być brandowane. Kusi też jakiś mały zestaw awaryjny typu plastry, agrafki, powerbank, chusteczki i zapasowe smycze, bo takie drobiazgi często ratują sytuację. Czego Waszym zdaniem nie warto kupować w ciemno przed pierwszym takim wyjazdem, a co faktycznie powinno być obowiązkowe?

Odpowiedzi (2)

K
Kasia 2026-04-20 01:21
Ja bym nie brandowała wszystkiego na siłę, tylko postawiła na rzeczy, które faktycznie ułatwią pracę: czytelne identyfikatory, wygodne polówki/koszulki i coś do sprawnego zapisywania kontaktów. Tablet jest super, jeśli ktoś będzie go ogarniał na bieżąco, ale zwykły notes i kilka długopisów też warto mieć jako backup. Do tego mały zestaw awaryjny typu plastry, chusteczki, ładowarka, woda i coś na szybkie odświeżenie, bo na targach takie drobiazgi często ratują sytuację.
Z
Znakowanie24 2026-04-20 07:04
Też bym szedł w praktyczne rzeczy zamiast znakowania wszystkiego, bo na stoisku najważniejsze jest, żeby obsługa była widoczna, wygodnie ubrana i miała prosty sposób na zbieranie kontaktów. Tablet ma sens, ale dobrze mieć papierowy backup, bo bateria, Wi-Fi albo aplikacja potrafią zawieść w najmniej wygodnym momencie. Tu jest sensownie rozpisane, co jest podstawą, a co raczej opcją do rozważenia: Co kupić dla hostess i obsługi stoiska na targi.